Poezija radosti

Kolekcija Poezija radosti odraža večno človekovo željo po radosti in izpopolnjenemu življenju občutenemu v močnih barvah in vibracijah. Kolekcijo sestavljata dva motiva, Sprevod in Strelec v Luno, ki ju je umetnik Mitja Ficko oblikoval za Galleria l’arte di seta. Gre za unikatni umetniški deli; umetnost, ki se nosi. Preplet čudovitih barv in vzorcev odseva eleganco in občutek prestiža.  

Število posameznih izdelkov v kolekciji je številčno omejeno na 200 izvodov.  Dela so z najboljšo digitalno tehnologijo natisnjena na svilo v Italji, kjer nastajajo izdelki prestižnih svetovnih znamk. Izdelki so lično zapakirani, k vsakemu je priloženo potrdilo o izvirnem avtorskem delu, oštevilčeno in podpisano. 

Whispers of Slovenia

Whispers of Slovenia je kolekcija umetniških del na svili, ki odzvanja slovensko naravo in kulturo skozi ustvarjanje slovenskega umetnika. Število posameznih izdelkov v kolekciji je številčno omejeno na 150 izvodov. Izdelki so lično zapakirani, k vsakemu je priložen tudi zapis avtorjeve impresije, nastale ob umetniškem ustvarjanju. Dela so natisnjena v Italiji, kjer nastajajo izdelki prestižnih svetovnih znamk z najboljšo digitalno tehnologijo. Kolekcijo sestavljajo motivi Bled, Kras, Ljubljana, Piran in Prekmurje.