L’arte di seta umetniški izdelki na svileni podlagi nosijo zgodbe lokalnega okolja, prepleta naravnih lepot in kulturne dediščine, ki jih je umetnik upodobil in vam jih preko svile ponudil v šepet.

 

L’arte di seta umetniške izdelke je moč vzeti s seboj, na pot, da v dialogu z vami in drugimi živijo naprej. Z vsakokratno izbiro uporabe, izbiro vozlov, pregibov, plapolanj in povezovanj podobe na svili, bo kreacija zaživela na novo. Z lastno ustvarjalnostjo nošnje pa boste z njimi poudarili svoj osebni slog.

Whispers of Slovenia

Whispers of Slovenia je kolekcija umetniških del na svili, ki odzvanja slovensko naravo in kulturo skozi ustvarjanje slovenskega umetnika. Število posameznih izdelkov v kolekciji je številčno omejeno na 150 izvodov. Izdelki so lično zapakirani, k vsakemu je priložen tudi zapis avtorjeve impresije, nastale ob umetniškem ustvarjanju. Dela so z najboljšo digitalno tehnologijo natisnjena v Italji, kjer nastajajo izdelki prestižnih svetovnih znamk. Kolekcijo sestavljajo motivi Bled, Kras, Ljubljana, Piran and Prekmurje.

Whispers of Prekmurje

Whispers of Piran

Whispers of Bled

Whispers of Kras

Whispers of Ljubljana

Lepota je v uporabi

Ko zadiši po pomladi in nam sončni žarki odstrejo drugačno, bolj milo svetlobo, ko nas zvoki žvrgolenja ptic ter pogledi na vijolična polja razcvetelega žafrana zvabijo na plano, je čas, da svežina preplavi tudi naše domove. Ponavadi prepih začutijo tudi naše omare in predali. Bolj ali manj redoljubno urejena garderoba čaka na prevetritev, tudi predali/obešalniki, kjer naj bi vsak izmed nas premogel vsaj dve ruti ali šala.

Ostanite v stiku z nami

Prijavite se na novice iz sveta Galleria l’arte di seta.

* obvezen vpis