L’arte di seta umetniški izdelki na svileni podlagi nosijo zgodbe lokalnega okolja, prepleta naravnih lepot in kulturne dediščine, ki jih je umetnik upodobil in vam jih preko svile ponudil v šepet.

 

L’arte di seta umetniške izdelke je moč vzeti s seboj, na pot, da v dialogu z vami in drugimi živijo naprej. Z vsakokratno izbiro uporabe, izbiro vozlov, pregibov, plapolanj in povezovanj podobe na svili, bo kreacija zaživela na novo. Z lastno ustvarjalnostjo nošnje pa boste z njimi poudarili svoj osebni slog.

Poezija radosti

Kolekcija Poezija radosti odraža večno človekovo željo po radosti in izpopolnjenemu življenju, občutenemu v močnih barvah in vibracijah. Kolekcijo sestavljata dva motiva,  Sprevod/Parade in Strelec v Luno/Moon Shooter, ki ju je umetnik Mitja Ficko oblikoval za Galleria l’arte di seta. Gre za unikatni umetniški deli – umetnost, ki se nosi. Preplet čudovitih barv in vzorcev odseva eleganco in občutek prestiža. Dela so natisnjena na svilo v Italiji z najboljšo digitalno tehnologijo, kjer nastajajo izdelki prestižnih svetovnih znamk. Število posameznih izdelkov v kolekciji je omejeno na 200. Priloženo je potrdilo o izvirnem avtorskem delu.

Whispers of Slovenia

Whispers of Slovenia je kolekcija umetniških del na svili, ki odzvanja slovensko naravo in kulturo skozi ustvarjanje slovenskega umetnika. Število posameznih izdelkov v kolekciji je številčno omejeno na 150 izvodov. Izdelki so lično zapakirani, k vsakemu je priložen tudi zapis avtorjeve impresije, nastale ob umetniškem ustvarjanju. Dela so z najboljšo digitalno tehnologijo natisnjena v Italji, kjer nastajajo izdelki prestižnih svetovnih znamk. Kolekcijo sestavljajo motivi Bled, Kras, Ljubljana, Piran and Prekmurje.

Lepota je v uporabi

Ko zadiši po pomladi in nam sončni žarki odstrejo drugačno, bolj milo svetlobo, ko nas zvoki žvrgolenja ptic ter pogledi na vijolična polja razcvetelega žafrana zvabijo na plano, je čas, da svežina preplavi tudi naše domove. Ponavadi prepih začutijo tudi naše omare in predali. Bolj ali manj redoljubno urejena garderoba čaka na prevetritev, tudi predali/obešalniki, kjer naj bi vsak izmed nas premogel vsaj dve ruti ali šala.

Ostanite v stiku z nami

Prijavite se na novice iz sveta Galleria l’arte di seta.

* obvezen vpis