L’arte di seta umetniški izdelki na svileni podlagi nosijo zgodbe lokalnega okolja, prepleta naravnih lepot in kulturne dediščine, ki jih je umetnik upodobil in vam jih preko svile ponudil v šepet.

 

L’arte di seta umetniške izdelke je moč vzeti s seboj, na pot, da v dialogu z vami in drugimi živijo naprej. Z vsakokratno izbiro uporabe, izbiro vozlov, pregibov, plapolanj in povezovanj podobe na svili, bo kreacija zaživela na novo. Z lastno ustvarjalnostjo nošnje pa boste z njimi poudarili svoj osebni slog.

Poezija radosti

Kolekcija Poezija radosti odraža večno človekovo željo po radosti in izpopolnjenemu življenju, občutenemu v močnih barvah in vibracijah. Kolekcijo sestavljata dva motiva,  Sprevod/Parade in Strelec v Luno/Moon Shooter, ki ju je umetnik Mitja Ficko oblikoval za Galleria l’arte di seta. Gre za unikatni umetniški deli – umetnost, ki se nosi. Preplet čudovitih barv in vzorcev odseva eleganco in občutek prestiža. Dela so natisnjena na svilo v Italiji z najboljšo digitalno tehnologijo, kjer nastajajo izdelki prestižnih svetovnih znamk. Število posameznih izdelkov v kolekciji je omejeno na 200. Priloženo je potrdilo o izvirnem avtorskem delu.

Whispers of Slovenia

Whispers of Slovenia je kolekcija umetniških del na svili, ki odzvanja slovensko naravo in kulturo skozi ustvarjanje slovenskega umetnika. Število posameznih izdelkov v kolekciji je številčno omejeno na 150 izvodov. Izdelki so lično zapakirani, k vsakemu je priložen tudi zapis avtorjeve impresije, nastale ob umetniškem ustvarjanju. Dela so z najboljšo digitalno tehnologijo natisnjena v Italji, kjer nastajajo izdelki prestižnih svetovnih znamk. Kolekcijo sestavljajo motivi Bled, Kras, Ljubljana, Piran and Prekmurje.

Pogovori ob svili: Dr. Anja Strojin Štampar

Gostja prvega Pogovora ob svili je bila dr. Anja Strojin Štampar, pravnica, predavateljica, voditeljica in jezikoslovka. Študirala je pravo, poslovne vede in jezike, delovala kot menedžerka  v finančni industriji,  danes pa je odvetnica v Ljubljani in visokošolska predavateljica. Zase pravi, da je raziskovalka, ljubiteljica narave in vsega lepega. V poklicnem in zasebnem življenju povezuje pravo, ekonomijo, jezike, umetnost, kreativnost, zdrav način življenja in družbeno odgovorno ravnanje.

Ostanite v stiku z nami

Prijavite se na novice iz sveta Galleria l’arte di seta.

* obvezen vpis